Zorg – Cesartherapie

Oefentherapie Cesar kan u helpen bij het aanpakken van diverse klachten, zoals rugpijn, nek-schouderklachten en hoofdpijn, maar ook bij bijvoorbeeld incontinentieproblemen, bekkenklachten of klachten bij hernia, ischias of artrose.

Daarnaast hebben ook veel mensen met spanningsklachten (burn out, gejaagdheid, onrust, hyperventilatie, duizeligheid, vermoeidheid etc.) baat bij deze therapie.

Wanneer u slaapproblemen heeft, kunt u met behulp van praktische tips en oefeningen de nachtrust verbeteren en weer grip op de slaap krijgen. Dit geldt voor volwassenen, ouderen en kinderen en ook bijvoorbeeld bij overgangsklachten, chronische pijn, Parkinson of kanker.

De therapie wordt voor kinderen tot 18 jaar altijd vergoed en voor volwassenen uit de aanvullende verzekering.

De (Slaap-)oefentherapeut in Rijnwaarden is Anita Doezejager. Zij is sinds 1997 werkzaam in Gezondheidscentrum Lobede. U krijgt een persoonlijke benadering en een behandeling op maat, met voor u specifieke oefeningen en adviezen.

Behandeling kan met óf zonder verwijzing van huisarts of specialist. Wanneer u slecht ter been bent, is behandeling aan huis ook mogelijk.

CESAR logo
Slaapoefentherapie logo

PRAKTIJK VOOR OEFENTHERAPIE CESAR EN SLAAPOEFENTHERAPIE

BEZOEKADRES
Gezondheidscentrum Geuzenwaard
Markt 5
6915 AH  Lobith

TELEFOONNUMMER
06-22313137

E-MAIL
a.doezejager@gmail.com

WEBSITE
www.cesartherapie-doezejager.nl

OPEN
maandag 10.30 – 18.00 uur
donderdag 10.30 – 18.00 uur
vrijdag 10.30 – 18.00 uur

In overleg is behandeling na 18.00 uur ook mogelijk.