Zorg – Logopedie

LOGOPEDIEPRAKTIJK GEUZENWAARD

LOGOPEDIEPRAKTIJK GEUZENWAARD

Wordt je kind niet goed begrepen? Kan je moeder steeds slechter onder woorden brengen wat zij bedoelt? Kan je kind woorden niet goed uitspreken en/of heeft je kind moeite met het maken van zinnen? Logopedie verhelpt problemen op het gebied van taal en spraak.

Heesheid, keelpijn, een vermoeide stem….., waar je al veel langer last van hebt. En dat feestje of die verkoudheid, daar kan het niet meer mee te maken hebben. Door logopedie ga je aan de slag met stem, ademhaling en lichaamshouding, waardoor je niet meer opziet tegen praten op je werk of thuis.

Wat zeg je? Ouderen en kinderen kunnen last hebben van minder goed horen. Hierdoor kan je in een sociaal isolement terecht komen. Andere kinderen kunnen wél goed horen, maar vinden het lastig klanken, woorden en zinnen auditief te verwerken. Bijvoorbeeld als ze leren lezen.

Slissen; wist je dat dit eigenlijk te maken heeft met heel veel meer dan alleen die s-klank die verkeerd uitgesproken wordt? De logopedist legt je uit welke oefeningen je gaat doen om van deze gewoonte af te komen. Ook voorziet de logopedist je van meer informatie rondom afwijkende mondgewoonten, denk aan duimen, nagelbijten, speen/flesgebruik.

WAT IS LOGOPEDIE

Logopedie is zorg die nodig is als er problemen zijn met stem, spraak, taal, gehoor en slikken. Logopedisten behandelen stoornissen op het gebied van de persoonlijke communicatie.

Amarens Appelo en Hannie Boevink zijn als logopedisten werkzaam in deze logopediepraktijk. Behandeling kan met óf zonder verwijzing van huisarts of specialist. Wil je meer weten over ons en over logopedie? Neem dan vooral een kijkje op onze website: www.logopediepraktijkgeuzenwaard.nl

LOGOPEDIEPRAKTIJK GEUZENWAARD

De praktijk is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici
www.kwaliteitsregisterparamedici.nl

Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Logopedie en
Foniatrie – www.nvlf.nl

BEZOEK/POSTADRES
Gezondheidscentrum Geuzenwaard
Markt 5
6915 AH  Lobith

TELEFOONNUMMER
0316 54 29 10

WEBSITE
www.logopediepraktijkgeuzenwaard.nl