Zorg – STMG

U woont zelfstandig thuis en dat wilt u het liefst blijven doen. Het kan zijn dat dit niet meer zo makkelijk gaat door omstandigheden. STMG helpt u graag zodat u het leven zoveel mogelijk voort kunt zetten zoals het was. Zorg of hulp thuis is heel persoonlijk. Daarom is uw wens het uitgangspunt. Samen met u bepalen we welke zorg we bieden en hoe u dat het liefst heeft.
Onze verzorgenden en verpleegkundigen die met elkaar samenwerken in een wijkteam, kunnen u helpen met de dagelijkse lichamelijke verzorging, het verzorgen en verbinden van een wond, het toedienen van medicijnen en andere verzorgende en verpleegkundige handelingen. Wij komen zo vaak als nodig is bij u thuis. Soms is ÈÈn keer per dag voldoende. Bij een ander komen we meerdere keren per dag. En als het nodig is komen we ook ís avonds, ës nachts en in het weekend. Verpleegkundige zorg stemmen wij altijd af met u, uw huisarts of uw specialist.
STMG biedt thuis verpleging, verzorging, gespecialiseerde verpleging (denk aan oncologische of palliatieve zorg, dementiezorg, longverpleging, wondzorg, technisch gespecialiseerde verpleging), nachtzorg en thuisbegeleiding.

Logopediepraktijk Tuininga

STMG

BEZOEKADRES
Gezondheidscentrum Geuzenwaard
Markt 5
6915 AH  Lobith

TELEFOONNUMMER
088 456 09 00

E-MAIL
stmg@stmgzorg.nl

WEBSITE
www.stmg.nl